Organisering af civile bryllupper

Planlægger et bryllupFor alle ansatte er bryllupsdagen en seriøs oplevelse. Og det afhænger ikke af, om vi har et bryllup med intellekt, eller er Polens største drøm dengang. Jeg drømte om mit sidste øjeblik fra barndommen. Jeg blev. Min langvarige forlovede foreslog mig endelig. Vi er begyndt med forberedelserne til denne sunde begivenhed. Hallen, kjolen, jakkesæt er de vigtigste ting, vi har tænkt på. Vi planlagde ikke nogen stor bryllupsreception, så værelset blev fundet ganske hurtigt. Hvis en kvinde har brug for en kjole, bestilte jeg det bare. Jeg vidste i lang tid, hvad jeg vil, jeg forsøgte ikke engang at finde en på fabrikken, jeg gik bare til klædemakeren. Hvad angår dragt, forstyrrede den fremtidige gæst ikke holdet. Han foretrækker at bære sin nuværende dragt, fordi han sagde, at han følte sig flot. Tilføjelser og gik i et hurtigt tempo.

XtraSizeXtraSize - Vejen til naturlig og permanent penisforstørrelse!

Valg af vielsesringeDer er stadig et valg af ringe. Vi kan begge lide enkle og moderne ting. I arrangementet med de nuværende vielsesringe måtte de efterlades på den måde. Vi kom på ideen om, at det drager fordel af at leve en kombination af hvidt og rødt guld. Vi ledte efter noget, men vi fandt næsten perfekt. Før de var i stand til at afhente, tilbød de os midlertidige ringe i salonen i et øjeblik forlovelse.

Midlertidige ringeDette er sandsynligvis også en ny popularitetsteknologi til at få fingre vant til moderne smykker. Det fik mig til at grine lidt det samme, og senere indså jeg, at hvis det var en anden ring for mig, ville det være en nyhed for min ven. Når alt kommer til alt, hvilken klient vil have medicinen på fingrene? De kan ikke lide at blive ringet. De accepterede denne løsning og hørte godt til i de sidste ringe. Min anden mand handlede og bankede på denne cirkel på alt hvad han kunne. Især omkring briller. Ja, og bare for en pint øl. Men jeg må indrømme, at han holdt hende stolt. Og jeg foreslog alle mine venner. Der var kun underlige situationer. Nogle troede, at vi allerede var blevet gift, og vi informerede dem ikke. Især en tante følte sig meget fornærmet, og det var ikke let at overbevise hende om, at dette ikke er de perfekte vielsesringe indtil videre. Hun sagde, at verden var skør, og at hun ikke ville hjælpe med denne galskab. Men hun lovede, at hun ville komme til et stort bryllup. Som et resultat modtog vi de rigtige ringe fra guldsmeden. De var originale. Lige hvad vi bestilte. Vi kunne ikke vente med at formelt opsætte dem hurtigt.

ceremoniOg endelig kom denne store dag. Vejret var smukt, solen skinnede, hvilket sandsynligvis er en glad forudsiger for fremtiden. Jeg behandler ikke overtro, men jeg kunne også godt lide det. Kirken var smuk, smagfuldt dekoreret, hvilket var værdien af ​​mine søstre. De blev virkelig lavet til opgaven. Vi er festligt klædte, masser af gæster. Præsten trøstede os. De vigtigste ord i finalen var: Ja. De var nu partner og kone. De var meget glade. Nu er det tid til sjov. Der var et bryllup foran os. Vi flyttede alle til det lejede værelse, serverede en gallamiddag. Orkesteret havde tidligere spillet for chop. Dans og fester havde ingen effekt. Vi var alle op til daggry. Der var faktisk en god dag.