Hyppig kaemning af har

Min kusine elsker at lege med hendes hår, du kan slå det, kamme det og skabe det. Hun er så engageret i, at hun vil gøre det til at se perfekt ud, hun kan gøre en fletning et dusin gange, altid tænker på hårbuer eller klemmer det. Han værdsætter højt skolepræstationer og udfører dem. Hendes rolle som Princess Joker er også sjov og hun havde brug for en perfekt frisure og kjole. I begyndelsen indgav min mor hende med flere fletninger med bånd, der var knyttet til dem. Så sagde denne smukke elleveårige nej nej og ikke engang. Jeg vil gøre pænere ting i krøllet hår ... og det startede. En halv time film og deres modellering. Hun så smuk ud som en rigtig dronning. Imidlertid skiftede gæster med forkælet piger sig selv hurtigt. Ikke tro at fra begyndelsen af ​​udførelsen til produktionen er gået mindre end to timer. Uventet ... hun ændrede sig helt, og i hendes tale lød det et par mere. "Jeg kan ikke lide det, da jeg ikke kan huske prinsessen, hvad hendes pige er som." Hun opfandt en ny frisure, bundet håret i en fyldt coca's hud. Fordi, som jeg skrev ovenfor, har vi allerede en begivenhed med at opbygge hendes hår, så det hele gik meget glat. Hendes mor fra nogen side af mig var villig til at blive hos mig i tyve minutter.

Jeg anbefaler bubu-store hårklip