Bryllup forberedelse spil

Planlægger et bryllupBryllupsdag er en vanskelig oplevelse for enhver medarbejder. Jeg vil heller ikke have det samme, hvis vi tæller brylluppet fra intellekt eller er Polens største drøm da. Jeg drømte om mit sidste øjeblik fra barndommen. Jeg blev. Min forlovede forlovede foreslog mig i fred. Vi er begyndt med forberedelserne til den sidste store begivenhed. Hallen, kjolen, jakkesæt er de vigtigste problemer, vi har tænkt på. De tænkte ikke på en stor bryllupsfest, så værelset blev fundet ganske hurtigt. Hvad angår kvindens kjole, bestilte jeg det bare. Hun forstod den traditionelle, jeg ønsker, så jeg forsøgte ikke engang at finde en på fabrikken, hun gik bare til klædemakeren. Hvad angår dragt, klagede den fremtidige gæst overhovedet ikke. Han ville have ønsket at bære sin gamle dragt, for han følte den i den som forsikret. Tilføjelser og gik i hurtigt tempo.

Valg af vielsesringeDer er stadig et valg af ringe. Vi kan begge lide enkle og moderne ting. I aftale med de nuværende vielsesringe krævede de at blive holdt i det moderne system. Vi regnede ud, at der var en forbindelse mellem lys og rødt guld dengang. Vi ledte efter noget, men vi fandt næsten perfekt. Før de var i stand til at afhente, tilbød de os midlertidige ringe i salonen i et øjeblik forlovelse.

Midlertidige ringeDet er den nye popularitet og teknologi, dine fingre ikke vil vænne sig til andre smykker. Det fik mig til at grine lidt, men senere indså jeg, at hvis det ville være som en anden ring for mig, så er det en typisk nyhed for min bonde. Når alt kommer til alt, hvilken klient vil bære medicinen på fingrene? De kan ikke lide at blive ringet. Vi accepterede denne løsning og gik godt i disse ringe. Min anden mand handlede og udforskede dette link for alt hvad han kunne. Især omkring briller. Og nøjagtigt om en pint øl. Men jeg må indrømme, at han bar det med stolthed. Og alle mine venner blev forfremmet. Der var andre situationer. Nogle troede, at vi allerede var blevet gift, og vi informerede dem ikke. Især en tante følte sig meget fornærmet, og det var ikke let at overbevise hende om, at disse specielle ringe stadig ikke er til stede. Hun sagde, at verden var skør, og at hun ikke ville være i denne galskab. Men hun lovede, at hun ville komme til et stort bryllup. I landet har vi modtaget de rigtige ringe fra guldsmeden. De var dejlige. Lige hvad vi bestilte. De kunne ikke vente med at danne dem officielt.

ceremoniOg endelig kom den lykkebringende dag. Vejret var godt, solen skinnede, hvilket bestemt er en fremragende forudsigelse for bunden. Jeg kender ingen overtro, jeg kunne bare lide denne meget. Kirken var noget smagfuldt dekoreret, hvilket skyldtes min mor og søster. De blev virkelig lavet til opgaven. Vi er festligt klædte, masser af gæster. Præsten trøstede os. De vigtigste ord blev sagt: Ja. Vi var nu en mand og en kvinde. De var langt eftertragtede. Nu er det tid til sjov. Der var et bryllup foran os. Vi flyttede alle til det lejede værelse, serverede en gallamiddag. Orkesteret havde tidligere spillet for chop. Der var ingen effekt på dans og underholdning. Alle var glade indtil daggry. Så der var faktisk en smuk dag.